Summerschool voor volwassenen

1 min leestijd

Hillegom – De maand augustus is van start gegaan. Tijd om op vakantie te gaan en leuke dingen te doen, maar dit geldt niet voor iedereen. Ook voor mensen die niet op vakantie gaan en tijdens de vakantie niet stil willen zitten zijn er diverse activiteiten en workshops te volgen. Doe mee met de Summerschool!

Summerschool wordt opgezet vanuit het project ‘Ik doe mee’ en is voor volwassen uit de Duin- en Bollenstreek. Op verschillende locaties in Hillegom en Lisse wordt een divers programma aangeboden met thema’s als creatief, bewegen en persoonlijke ontwikkeling.

Je maakt kennis met allerlei activiteiten die veelal ook een vervolg kennen na de vakantieperiode. De Summerschool activiteiten dienen dan mogelijk als opstap naar het reguliere aanbod. Zoals één van de vorige deelnemers vertelde “ik deed mee met Summerschool en ben zo doorgerold naar het standaard aanbod. Ik doe nu mee met allerlei activiteiten in Plein28 in Hillegom en in de Lollyfabriek in Lisse en heb zo weer wat om handen.” Oftewel even proeven of iets wel wat voor je is!

Het aanbod aan activiteiten is daarbij een combinatie van de vraag van inwoners naar een bepaald aanbod en samenwerkingspartners die deze zomer graag iets voor alle inwoners uit Hillegom en Lisse willen bieden.

Iedereen die wil meedoen aan Summerschool kan zich aanmelden via www.ikdoemee.online of bellen naar 0252–757100. Ook als je meer informatie wil over bijvoorbeeld alle activiteiten kun je terecht op genoemde website.