Jaarmarkt van Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Op donderdag 25 augustus wordt weer de Hillegomse jaarmarkt georganiseerd. Deze markt staat bekend als de grootse van de Bollenstreek en trekt veelal bezoekers uit de wijde omtrek. Dit jaar ziet het ernaar uit dat het de grootste ooit gaat worden, want maar liefst 140 deelnemers hebben zich aangemeld. Nieuw is ook een standwerkersconcours, waarmee een trofee is te winnen. Ook zijn er dit keer een groot aantal ondernemers uit Hillegom, die een kraam voor hun winkel hebben met aanbiedingen en acties.

Voor Hillegomse verenigingen is het ook een mooie moment om zich te presenteren. Zo zullen in de Hoftuin plaatselijke muziekverenigingen acte de presence geven. Bij de Haven zal de Scouting Hillegom een scouting dorp inrichten en is er mogelijkheid tot varen. De Harddraverij Vereniging Hillegom zal met de Kop van jut aanwezig zijn, dit als voorbereiding voor de feestweek. Plaatselijke horecaondernemers zullen zorgen voor extra sfeer tijdens het evenement met hun terrassen. Voor de kinderen zijn creatieve activiteiten.

Kortom het gaat een jaarmarkt worden met heel veel gezelligheid, die zal worden gehouden van 11.00 tot 21.00 uur.