°C
dinsdag 23 juli 2024

Gemeente Hillegom gaat alle omgekeerde vlaggen verwijderen

Hillegom – Gemeente Hillegom heeft laten weten dat ze alle omgekeerde vlaggen gaan verwijderen. Tot 5 augustus hebben ze hiermee gewacht. De vlaggen worden alleen weggehaald als ze op gemeentelijke grond hangen.

De omgekeerde vlaggen die langs de N-wegen hangen, zoals de N208 en N206, haalt de gemeente niet weg. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de provincie Zuid-Holland en zij moeten dan ook de vlaggen verwijderen. Dit weekend werd bekend dat provincie Zuid-Holland meerdere bedreigingen heeft ontvangen, omdat ze de vlaggen aan het verwijderen zijn. Om deze reden laat de provincie niet meer weten wanneer en waar ze vlaggen verwijderen. (Het artikel over de bedreigingen op NOS.nl)

Aankomende evenementen

Lees ook: