°C
donderdag 25 juli 2024

Nieuwe website Welzijnskompas

Hillegom – Welzijnskompas heeft een nieuwe website. Dit was nodig, volgens directeur Nyncke Morad. “We willen nóg beter bereikbaar zijn. En op de oude website was het niet altijd makkelijk om de juiste informatie te vinden.”

Wat is er te doen en vinden op de website?
Vrijwilligersorganisaties kunnen vacatures plaatsen in de vacaturebank. En wie vrijwilligerswerk zoekt, kan het daar gemakkelijk vinden. Ook kunnen mensen digitaal het mantelzorgcompliment en de Pluim voor jonge mantelzorgers aanvragen. En er staan hele leuke activiteiten op de site waarvoor je je direct kunt aanmelden. De meeste zijn gratis.

Een vraag stellen kan gemakkelijk en snel via de chatfunctie. Gewoon even bellen mag natuurlijk ook altijd. “We zijn heel blij met de nieuwe website die door DitisABC is gemaakt en hopen dat we het hierdoor nóg gemakkelijker maken om mee te doen,” aldus Nyncke Morad.

En dan de zomerprijsvraag. Wie weet hoe vaak het woord ‘meedoen’ op de website staat? Mail je antwoord naar Welzijnskompas. Onder de inzenders die er het dichtste bij zitten, verloten we in juli drie zomerpakketten van een lokale ondernemer. Ga naar welzijnskompas.nl en tellen maar. Succes!

Aankomende evenementen

Lees ook: