Op pad met Vrienden van Oud Hillegom

1 min leestijd


HILLEGOM – Stichting Vrienden van Oud Hillegom gaat woensdagavond 6 juli van start met de jaarlijkse zomeravondactiviteiten. In totaal zullen de vrijwilliger van de Vrienden vijf woensdagavonden in juli en augustus een leuke route fietsen of wandelen waarbij de begeleiders allerlei informatie vertellen over de routepunten.

Op woensdagavond 6 juli starten we met de Oorkonde-fietstocht. Dat is een route langs een selectie van panden aan wie in de voorbije jaren de Oorkonde van de Vrienden van Oud Hillegom is toegekend. Er zijn 27 oorkondewinnaars waaruit gekozen is dus ook voor eerdere deelnemers valt er iets nieuws te ontdekken.

Op 20 juli organiseert de Stichting de Wandeling “Rond en door het Van Nispenpark” die ons voert door het Beschermd dorpsgezicht, langs het kerkhof en de locatie van de vroegere schuilkerk. Op 3 augustus volgt dan de Centrumwandeling, op 17 augustus volgt de fietstocht “Kunst en cultuur” en op 31 augustus als afsluiting de Villa-route wandeling.

De starttijd is iedere keer om 19.00 uur. Start- en eindpunt is Kwekerij Veelzorg aan de Stationsweg 131. De prijs per deelnemer is € 5,00
inclusief versnapering na afloop in de Holkamer. Aanmelden is niet nodig. Alle activiteiten en evenementen staan ook vermeld op de website
www.vriendenvanoudhillegom.nl en daar vindt u de laatste stand van zaken. Het is bij twijfelachtig weer aan te raden om op de website te
controleren of de activiteit doorgang vindt.