°C
donderdag 25 juli 2024

Sponsorloop Johannesschool 

Hillegom – Vrijdag 1 juli organiseerde de Johannesschool een sponsorloop in het Van Nispenpark. Eindelijk was er weer de gelegenheid voor een gezellige activiteit met ouders en leerlingen. De leerlingen hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te lopen in het park en op die manier een mooi bedrag binnen te halen. Het bedrag wordt o.a. gebruikt om het project in Zambia van de onlangs overleden Pater Harry Uitendaal te steunen, met wie de school jaren een goede band had. Daarnaast wordt een gedeelte van de opbrengst gebruikt om de school duurzamer te maken en de leerlingen te laten genieten van leerzame excursies nu er weer veel meer mogelijk is.  

Na de sponsorloop was het tijd voor een feestje op het schoolplein. In samenwerking met de Soete Suikerbol konden leerlingen en ouders zichzelf trakteren op iets lekkers. En wie niet moe was van het rennen kon zijn energie nog kwijt met oud-Hollandse spelletjes.  

Aankomende evenementen

Lees ook: