°C
zaterdag 13 juli 2024

Zomerstop Tafel van Welzijnskompas

Hillegom – De Tafel van Welzijnskompas Hillegom last in de maanden juli en augustus 2022 een zomerstop in. Vanaf dinsdag 6 september is iedereen weer welkom bij de Tafel van Welzijnskompas in Plein28 op het Henri Dunantplein in Hillegom.

Stel je vraag
De Tafel is iedere dinsdag te bezoeken in Plein28. Veel mensen wisten Welzijnskompas al te vinden en vonden een leuke vrijwilligersplek of activiteit bij één van de vele organisaties in Hillegom. Maar we horen ook vragen als: Wat voor vervoer is er mogelijk nu ik niet meer zo mobiel ben? Of waar kan ik terecht voor wat gezelligheid en contact met anderen? Tijdens een gesprek worden alle mogelijkheden besproken.

Vacaturebank
Wie op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan eens een kijkje nemen op de website www.welzijnskompas.nl
Daar is ook een vacaturebank voor vrijwilligers te vinden. Er zijn weer leuke nieuwe vacatures geplaatst, er is voor elk wat wils.

Adviesgesprek
Tijdens de zomerstop is Welzijnskompas gewoon te bereiken voor vragen. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van Welzijnskompas. Voor meer informatie, vragen, of een afspraak maken kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg van Welzijnskompas via 0252-757100.

Aankomende evenementen

Lees ook: