°C
donderdag 25 juli 2024

Sport & Beweegfestival in de Hoftuin

Hillegom – Op zaterdag 2 juli wordt het jaarlijkse Sport- en Beweegfestival weer georganiseerd. Van 12:00 tot 16:30 wordt de Hoftuin voor het gemeentehuis omgetoverd tot een sport- en spelparadijs, waar alle mogelijke sporten uit Hillegom en omgeving gratis kunnen worden uitgeprobeerd. Het festival laat zien wat voor moois Hillegom allemaal te bieden heeft op het gebied van sport en bewegen.

Jong en oud kunnen zaterdag verschillende sporten uitproberen, zoals voetbal, skaten, turnen, fietsen, lasergamen en suppen. Sportaanbieders uit Hillegom en omstreken laten tijdens het festival zien wat voor mooie sporten en activiteiten Hillegom te bieden heeft. Daarnaast zal tijdens de opening van het Sport- en Beweegfestival om 12:00 ook de Fairplaybokaal worden uitgereikt door wethouder Jan van Rijn en de kampioenen van de Hillegomse sportclubs worden gehuldigd. 

Het Sport- en Beweegfestival is een initiatief van Hillegom Marketing en wordt georganiseerd in samenwerking met Hillegom in Beweging en Healthy Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: