°C
woensdag 24 juli 2024

Hillegom Romantique 2022

Hillegom – Op zondag 3 juli van 13.00 tot 17.00 uur organiseert de Hillegomse Harmonie Kapel voor de 4de keer het Hillegom Romantique festival in de Hoftuin, bij het gemeentehuis van Hillegom.  De HHK nodigt bezoekers uit om, liefst gekleed in romantische kleding met mooie hoeden, het festival te komen bezoeken. Er is een gevarieerd programma en men kan zelf een picknickmand,  kleed of stoeltje meenemen. In de Hoftuin is frisdrank, wijn en ijs te koop.

Om 13.00 uur opent wethouder Karin Hoekstra het culturele evenement, waarna de hele middag optredens zijn van muziekgezelschappen en koren.  Tevens zijn er diverse kunstenaars en de  balletschool zal demonstraties verzorgen. U kunt meedoen met oud-Hollandse spelletjes. Om 16.40 uur is een grande finale, waarbij alle gezelschappen een gezamenlijk optreden verzorgen.  Het volledige programma is te zien op www.hillegom-romantique.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: