Kunst in het Park 2022

1 min leestijd

Hillegom – Weet je wat een grashaai is? Nog even en dan kun je het te weten komen! Op zaterdag 2 juli is Kunst in het Park 2022 en wordt het Elsbroekpark omgetoverd in een kunstpark. 

Van 11 tot 16 uur kan je door het park heen kunst kijken en kopen. Dit jaar staan er ongeveer 40 kunstenaars die je graag uitleg geven over hun werk. Van schilderijen tot geverfde stenen, van keramiek tot vilt, van glas tot digitale kunst. Kortom voor ieder wat wils, voor de grote en de wat kleinere beurs. En heb je geen plan om kunst te kopen, alleen kijken mag hier ook! 

Om er te komen hoef je alleen de haaien te volgen naar de ingang aan de Abellalaan. In het park kan jong en oud mee doen met een leuke wedstrijd over het thema van de haaien. Misschien wordt dan ook duidelijk wat een grashaai is. 

Genieten van de kunst die door het park heen te zien is kan ook onder het genot van een hapje en een drankje. Koffie Heus is van de partij en er is een gezellig baai waar je even gezellig bij kunt kletsen, uit kunt rusten, het wedstrijdformuliertje kan invullen of misschien wel tijd kan nemen om een afweging te maken tussen verschillende kunstwerken. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.kunstinhillegom.nl