°C
zaterdag 13 juli 2024

8 juni: Buitenspeeldag

Hillegom – Op woensdag 8 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd; een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen deze dag onbezorgd kunnen spelen. 

Ook in Hillegom is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseert Speel-o-Theek Hillegom in de Hofstraat 14 een aantal gave activiteiten zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk! 

U bent van harte welkom van 10.00 – 17.00 uur.

Van 14.00 – 16.00 uur kunnen kinderen geschminkt worden.

Verder is er de hele dag een springkussen, Oudhollandse Spellen, grabbelton, stoepranden, een Legotafel en nog veel meer!! 

De koffie, thee en limonade staan voor u klaar.

Aankomende evenementen

Lees ook: