°C
woensdag 17 juli 2024

North Sea Cup bij Jahn

Hillegom – In het pinksterweekend, op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2022 vindt de 3e internationale North Sea Cup plaats, georganiseerd door lokale gymnastiekvereniging GV Jahn. De North Sea Cup is een internationaal ritmisch gym toernooi waaraan zowel nationale als internationale clubs deelnemen. Er komen clubs uit onder andere Duitsland, Denemarken, Zweden, Groot-Brittanie, Luxemburg en België.

Als unicum dit jaar verwelkomen we ook gymasten uit Oekraïne, die hier door de thuissituatie tijdelijk verblijven. En natuurlijk doen veel lokale gymnasten ook mee, van de kleine mini’s van 4 jaar tot senioren boven de 20 jaar. Alle meiden van het jong talent en de selectie van Jahn Hillegom zullen meestrijden voor de medailles, zowel met individuele als groepsoefeningen. Dat zal weer mooie oefeningen opleveren met de bekende materialen: bal, lint, knots en hoepel, naast de oefeningen zonder materiaal. De meiden zijn de laatste weken druk bezig geweest met het instuderen van hun oefeningen.

Het toernooi vindt plaats in de sporthal De Vosse in Hillegom. Iedereen wordt uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en te genieten van het nationale en internationale talent dat zal optreden. De aanvang van het toernooi op beide dagen is om 8:00u. De entree prijs is slechts 5 euro.

Aankomende evenementen

Lees ook: