°C
dinsdag 23 juli 2024

Repair Café

Een naaimachine die niet meer werkt, een scheur in je lievelingsbroek of iets anders wat een tweede kans verdient? Kom naar het Repair Café op zaterdag 4 juni van 13.00 tot 15.00 uur. Dit is tevens de laatste keer voor de zomerstop. In juli en augustus is er geen Repair café. De eerste volgende keer is op zaterdag 3 september.

Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst waar het draait om duurzaamheid en (samen) repareren. Gereedschap en materiaal is aanwezig. Ga samen met deskundige vrijwilligers aan de slag om jouw spullen een tweede leven te geven. Benieuwd wat er nog meer te doen is in Plein28? Surf dan naar www.plein28.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met Caroline van der Vegt,  activiteitenbegeleider Plein28, plein28@welzijnskompas28.nl, 06-40644805.

Aankomende evenementen

Lees ook: