°C
donderdag 25 juli 2024

Workshop Fietsreparatie in Plein28

Hillegom – Heb je een lekke band of doen je remmen het niet goed en zou je dat graag zelf willen repareren? Tijdens deze workshop leer je de meest voorkomende defecten repareren; banden plakken, ketting vervangen en verlichting repareren. Maar ook afstellen van remmen en versnellingen en het vervangen van remblokjes en kabels leer je tijdens de workshop.

Meer info en aanmelden
Dezelfde workshop wordt drie keer gegeven op 30 mei, 13 juni en 27 juni van 13:00 tot 15:00 uur. In Plein28 zijn een aantal knutselfietsen aanwezig, maar indien mogelijk is het gewenst om een eigen fiets mee te nemen. Basismaterialen zoals steeksleutels, bandenplaksets en kabels zijn aanwezig. De kosten voor deze workshop zijn 3 euro inclusief koffie/thee en kleine materialen. Er is plek voor maximaal vier deelnemers per workshop. Voor info of aanmelden neem contact op met activiteitenbegeleider Caroline van der Vegt van Welzijnskompas via 0252 – 757 100 of mail plein28@welzijnskompas.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: