°C
maandag 15 juli 2024

Naailes in Plein28

Hillegom – Woensdagochtend 18 mei gaan in Plein28 de naailessen weer van start.   Voor beginners, gevorderden en alles daartussen in. Wil je leren naaien op je eigen naaimachine? Neem ‘m mee. In een gezellige groep werken aan je eigen project? Schuif aan.

Heb je een fijn kledingstuk wat te groot of te klein is geworden? Leer hoe je deze kunt vermaken zodat je er weer van kunt genieten. Maar neem gerust ook beschadigde of kapotte kleding mee. Met een beetje liefde, aandacht en handwerkmagie kun je het weer een nieuw leven geven. Roeline en Sue, onze zeer ervaren naai-jufs, hebben overal een oplossing voor.

In Plein28 zijn een aantal naaimachines aanwezig, maar neem je eigen machine mee als dat mogelijk is. Zo leer je alle handige kneepjes op je eigen machine. Basismaterialen zoals garen en scharen zijn voldoende aanwezig.

De lessen zijn van 10.00 tot 12.00 uur en de kosten 2 euro per keer, inclusief koffie/thee. Er is plek voor maximaal acht deelnemers vanaf 23 jaar. Meld je aan via www.plein28.nl, mail naar Plein28@welzijnskompas.nl of bel Welzijnskompas, 0252–757100

Aankomende evenementen

Lees ook: