Baby- en Peutermarkt in de Bibliotheek Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Een spetterend optreden door de peuters van de balletschool, de boekpresentatie van ‘Hé koe, waar ga jij naartoe’ en veel leuke andere activiteiten: de Baby- en Peutermarkt komt er weer aan! Iedereen is op 21 mei van harte welkom in de Bibliotheek van Hillegom.

Alweer voor de zesde keer vindt de Baby- en Peutermarkt plaats. In samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin Hillegom wordt de markt georganiseerd. Om 10.00 uur opent wethouder Van Rijn het evenement. Vervolgens kun je kijken naar een spetterend optreden, verzorgd door de peuters van Balletschool Martha de Rijk.

Minivoorstelling
Bij de kraam van de Bibliotheek kun je direct je kind inschrijven. Ook is er een mooi aanbod aan boekjes en geven we je voorleestips, die je direct kunt gebruiken. Schrijfster Joes Boonen presenteert met een interactief optreden haar boek ‘He koe, waar ga jij naartoe?’. Deze minivoorstelling met liedjes, dans en voorlezen over het proberen van nieuwe dingen is lekker interactief, dans dus gezellig mee!

Knutselen met groente
Ook de creatieve geesten zijn niet vergeten. Je kunt spelletjes doen met kleuren, knutselen met groente en fruit en nog veel meer. Daarbij kun je je laten schminken en kunnen peuter en ouder lekker dansen.

De Baby- en Peutermarkt vindt plaats op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Hillegom. Toegang en activiteiten zijn gratis.