°C
dinsdag 16 juli 2024

Groei en Bloei in Jeugdland

Hillegom – Wethouder Karin Hoekstra plantte op woensdag 20 april de eerste zonnebloem bij Speeltuinvereniging Jeugdland. Het betrof een gezamenlijk project met Groei en Bloei, waarmee deze speeltuin komende tijd nog meer activiteiten gaat doen.

Ongeveer 15 kinderen volgden de wethouder, na eerst een bordje te hebben gemaakt met hun naam. Deze werd bevestigd aan het hek, zodat zij goed kunnen zien waar ze hun zaadjes geplant hebben. Uiteraard mogen ze zo vaak ze maar willen komen kijken hoe hun zonnebloem groeit. Het stukje speeltuin zal speciaal worden afgezet.

De wethouder was heel enthousiast over het gezamenlijke project. “Wij als gemeente juichen samenwerken toe, vooral als het gaat om organisaties. Een project als dit is enorm leuk en ik ben er trots op dat ook mijn zonnebloem hier mag groeien”. Karin Hoekstra vroeg de kinderen goed voor haar zaadjes te zorgen en bevestigde ook een bordje met haar naam aan het rek.

Aankomende evenementen

Lees ook: