°C
donderdag 25 juli 2024

Schmink Geluk – doe je mee?

Hillegom – Zes kleurrijke dames vormen samen het team Schmink Geluk. Zij fleuren lokale events (zonder winstoogmerk) op met vrolijk geschminkte gezichtjes. Schmink Geluk zorgt voor een glimlach op het gezicht. Bij de kinderen die je schminkt én bij jezelf. Het team Schmink Geluk is op zoek naar uitbreiding. Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn en voor wat extra kleur en vrolijkheid te zorgen in Hillegom en Lisse? Kom erbij en doe mee!

Tijdens de jaarlijkse Week van de Ontmoeting vorig jaar, verzorgde Anne van der Deijl van De Toverkist een schminktraining in Plein28. Schmink Geluk biedt veel meer dan alleen het leren schminken. Anne van der Deijl, eigenares van De Toverkist en initiatiefneemster van de schminktraining: ‘Mensen zijn van nature sociale wezens, iedereen heeft behoefte aan fijne contacten in zijn of haar leven. Wanneer je voor je gevoel te weinig fijne contacten hebt, dan kan je dit een vervelend gevoel geven. Je kunt je hierdoor alleen voelen. Met het kleurrijke schminkprogramma dat De Toverkist heeft bedacht, hopen wij voor wat meer vrolijkheid en mooie ontmoetingen te zorgen in iemands leven.’

Team Schmink Geluk is op vrijwillige basis in te zetten in Hillegom en Lisse. Voor info of aanmelden, neem contact op met buurtwerker Carlijn French van WelzijnsKompas via 0252 – 757 100 of mail naar c.french@welzijnskompas.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: