°C
zaterdag 13 juli 2024

Doe een lentewens

Hillegom – De lente heeft zijn intrede gedaan en verblijdt ons met zonnestralen. De natuur en het leven gaan weer bloeien. Nieuwe ideeën en wensen borrelen op. Vanuit WelzijnsKompas besteden we de komende tijd op verschillende manieren aandacht aan het verkennen, delen en misschien zelfs vervullen van wensen. Doe je mee? Durf te dromen en kom met je wens – het kost niets en kan je veerkracht vergroten.

WelzijnsKompas nodigt je uit om stil te staan bij je wensen: waar verlang je naar, wat laat je hart sneller kloppen of wat zou je een ander gunnen. Laat het opborrelen, geef het de ruimte zodat het kan groeien en bloeien. Bedenk wat je wél wilt; hoe ziet dat eruit, wat heb je nodig of met wie zou je iets willen delen?

Het andere gesprek
Onze wensen komen vooral op speciale momenten ter sprake: als je een cadeautje mag vragen of als je een ander iets goeds toewenst bij een feestelijke gelegenheid. Maar eigenlijk kan het overal en altijd. In een-op-eengesprek met een welzijnsadviseur van WelzijnsKompas verken je je wensen. Hoe gaat het met je, waar liggen je wensen en verlangens en hoe breng je je wens een stapje dichterbij? Door je wensen en verlangens te delen komen ze (nóg) meer tot leven. Mocht je zin hebben om samen met een welzijnsadviseur je wensen te verkennen, neem dan contact op met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of 0252 – 757100.

Aankomende evenementen

Lees ook: