Hillegomse Lentebier Event gaat dit weekend weer plaatsvinden

1 min leestijd

Hillegom – Dit voorjaar organiseren zeven Hillegomse horecabedrijven voor de zesde keer een gezellige bierwandeling. Tijdens je deelname aan het Hillegoms Lentebier Event bezoek je 7 locaties en geniet je op ieder adres van heerlijke seizoensbieren. Naast elk speciaalbier wordt een luxe smakelijke snack van Omabobssnacks aangeboden. Zo ben je gegarandeerd van een zeer complete middag op zondag 10 april!

Verzeker jezelf van deelname en koop je kaartje bij één van de deelnemende locaties: Alternatief hillegom, Flora Hillegom, Brasserie de Houttuin, Cafe de kleine beurs, hillegomcafe, Puntje puntje, Eetcafe Zomerzorg. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Vivant Frank Evers. Je kaartje haal je in huis voor 30,- euro. Bezoek de pagina van @Hillegomsbokbierevent of https://www.bierevenement.nl voor meer informatie