°C
dinsdag 23 juli 2024

Opening ‘Hallo Kado’

Hillegom – Hallo Kado viert Zaterdag 9 April feest. Voorheen bekend onder de naam ‘Mijn Winkelkraam’, worden de deuren in de totaal gerenoveerde vestiging aan de Hoofdstraat 76 feestelijk geopend. Tijdens deze winkelopening zijn er feestelijke openingsacties en schitterende aanbiedingen.

Hallo Kado spreekt van een bijzondere en feestelijke periode; de opening van de nieuwe winkel geeft invulling aan de vernieuwde shop-in-shop winkelformule. De eigenaren geven aan zeer trots te zijn op deze winkelformule, welke ervoor zorgt dat klanten toegang hebben tot een gevarieerd aanbod van diverse ondernemers. “Op deze manier kunnen we laten zien dat wij een brede collectie bieden, waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.”

Over Hallo
Kado Hallo Kado is onder de naam Mijn Winkelkraam al ruim 6 jaar een begrip in Hillegom. Met een vernieuwde webshop in aanbouw is Hallo Kado voor iedereen toegankelijk. Tijdens de corona periode heeft Hallo Kado volop ingezet in het leveren van zelf samen te stellen cadeau/brievenbus pakketjes welke ook na de corona maatregelen een groot succes zijn gebleven. Voor de bezorging van deze pakketjes zijn zij een samenwerking aangegaan met de firma ‘last mile express’, het duurzame alternatief op de traditionele pakketbezorging. Meer informatie over Hallo Kado is te vinden op www.hallokado.nl

Tekst: Hallo Kado

Aankomende evenementen

Lees ook: