°C
donderdag 25 juli 2024

De Jong organiseert Bollenstreekwandeling

Hillegom – Het is zover! De tweede editie van de Bollenstreekwandeling georganiseerd door De Jong Kampeer & Recreatie uit Hillegom-De Zilk staat weer klaar. Dit jaar biedt De Jong wandelroutes van drie verschillende afstanden (5, 7 & 14 km) langs de mooiste bloemenvelden met een mix van narcissen, hyacinten en tulpen, leuke hoogtepunten/ activiteiten en heerlijke eet- en drinkgelegenheden gemaakt.

De Bollenstreek is van oudsher de plek waar de bloemen van eind maart tot eind mei volop in bloei staan en hier vind je hyacinten, narcissen en tulpen. Over het algemeen staan eerst de narcissen in bloei, daarna de hyacinten en dan de tulpen. Kies je route, trek je wandelschoenen aan en ga goed voorbereid op pad! Onderaan de verschillende routes is ook te zien of de route volledig autoluw is of dat er soms op enkele gedeeltes gebruik moet worden gemaakt van een weg/fietspad. Tot slot zijn er diverse mogelijkheden om langs de route te parkeren. Je bepaalt dus zelf waar en wanneer je met de route begint. Bekijk alle info over de Bollenstreekwandelingen2022 en download de wandelroutes hier.

Tekst: De Jong

Aankomende evenementen

Lees ook: