Clubkampioenschappen BC Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Eindelijk! Na 2 jaar kan BC Hillegom weer clubkampioenschappen spelen. Een weekend lang badmintonnen, vele wedstrijden tegen je clubgenoten, gezellig, maar ook competitief! Kom je ook (kijken) op 8, 9 en 10 april in de Vosse?

De club had kort de tijd om te organiseren – slechts enkele weken – maar toch is er een goede opkomst, bijna 100 spelers; 69 volwassenen en 28 jeugdleden. De jongste deelnemer is 9 jaar. Dit evenement kan niet plaatsvinden zonder de bijdragen van sponsoren. Waarvoor dank!

Bij elkaar worden bijna 250 wedstrijden gespeeld verdeeld in single, dubbel en gemengd dubbel. Vrijdag en zaterdag staan in het teken van de poule-wedstrijden. Zondag vanaf 10 uur staan de kwart en halve finales op het programma. Vanaf 13.45 starten de finales. Als eerste worden de Dames en Heren-dubbel gespeeld. Daarna volgt gemengd-dubbel. En afgesloten wordt met de zwaarste wedstrijden, de singles! Wie-o-wie wordt er deze keer kampioen? Bij de jeugd en bij de senioren? Publiek is gelukkig welkom. Ben je geïnteresseerd of wil je jouw favorieten aanmoedigen? Wees welkom, dit weekend in de Vosse!