°C
dinsdag 16 juli 2024

Inschrijving voor het SportSupport Halve van Haarlem weekend is geopend!

Hillegom – In het weekend van 24 en 25 september staat Haarlem in het teken van de SportSupport Halve van Haarlem!nOp zaterdag 24 september zullen er naar verwachting zo’n 1000 deelnemers hun wandelschoenen aantrekken om de prachtige omgeving van Haarlem te ontdekken. Deelnemers aan de SportSupport Halve van Haarlem Walk kunnen kiezen uit drie afstanden: 8 km, 12 km of 21 km. Start- en finish is bij Stadsstrand de Oerkap.


Op zondag 25 september staat de Grote Markt centraal als start en finishlocatie voor alle afstanden. Het is maar liefst de 36e editie van de SportSupport Halve van Haarlem! De ruim 4000 deelnemers kunnen kiezen uit de Endeavour 5 km, de Run2Day Haarlem 10 km of voor de prestigieuze SportSupport Halve Marathon. De kleine hardlopers kunnen kiezen uit de Hero Kabouterloop van 700 meter of de Hero KidsRun van 1400 meter. Inschrijven en meer informatie: halvevanhaarlem.nl 

Aankomende evenementen

Lees ook: