°C
zondag 14 juli 2024

Samen koken bij Plein28

Hillegom – In vier workshops leer je gezond en lekker koken. Er worden verse ingrediënten gebruikt en indien voorradig, verse groenten van De Groeituin. Variatie volop: borrelhapjes, soepen maar ook complete maaltijden.

Iedereen is welkom, je hoeft (nog) niet te kunnen koken. Na het koken gaan de deelnemers aan tafel om gezellig met z’n allen te proeven en te praten. En dat allemaal onder begeleiding van ‘Gezond met Esma’. Wat is gezonde voeding? Welke producten gebruik je en hoe is de bereiding? Esma geeft een rondleiding in de wereld van gezonde voeding.

De workshops vinden plaats op 14 april, 21 april, 5 mei en 19 mei van 1 3.00–16.00 uur. De kosten voor vier kookworkshops zijn totaal 20 euro. Aanmelden kan via Plein28@welzijnskompas.nl of WelzijnsKompas 0252-757100. Benieuwd naar andere activiteiten in Plein28? Surf dan naar www.plein28.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: