Koninklijke Onderscheiding voor raadslid Co Jansen

1 min leestijd

Hillegom – Op dinsdagavond 29 maart reikte burgemeester Arie van Erk een Koninklijke Onderscheiding uit aan raadslid Co Jansen die afscheid neemt van de gemeenteraad. Daarnaast worden Dick van Egmond, Jeanne Ruigrok, Jan Zwaan, Frank Vrijburg, Monique de Wit, Jan Grimbergen en Julia Rippner bedankt voor hun inzet in de afgelopen 7 of 8 jaar.

Afscheid van de raad

Op 16 maart waren de gemeenteraadsverkiezingen. Raadsleden die afscheid nemen van de gemeenteraad en twaalf jaar of langer volksvertegenwoordiger zijn geweest worden benoemd in de Orde van Oranje-Nassau. In Hillegom ontvangt raadslid Co Jansen een Koninklijke onderscheiding als lid in de Orde van Oranje Nassau. Raadsleden die zich minder dan 12 jaar hebben ingezet voor de gemeenteraad van Hillegom ontvangen een wandbord bij hun afscheid van de raad.

Koninklijke Onderscheiding voor Co Jansen

De heer Jansen was vanaf 13 maart 2006 burgerlid en vanaf 13 april 2006 raadslid voor Bloeiend Hillegom. Vanaf 2020 is hij zelfstandig raadslid van de Fractie Co Jansen. Op 29 maart neemt hij afscheid van de Hillegomse gemeenteraad, na 4 volle termijnen zitting te hebben gehad in de raad.

Foto’s: Barry Out