°C
zondag 14 juli 2024

Boek HillegomRondom overhandigd aan Jan Six

Hillegom – Het boek van het project HillegomRondom ligt in de winkel. Afgelopen woensdag werd het boek overhandigd aan Jan Six, beschermheer van Hillegom. De overhandiging vond plaats in de Readshop, waar nu ook het boek te koop is.

Na de toespraken van de twee initiatiefnemers, Corine Zijerveld en Remco Out, werd het boek aan Six gegeven. Waarna alle geïnteresseerden en de fotografen, die hadden meegewerkt, het boek voor het eerst konden bekijken.

Snelle boekverkoop
De verkoop van de boeken gaat erg snel. Op het moment van schrijven heeft de helft van de duizend gedrukte boeken een nieuwe eigenaar gevonden. Dus mocht ook het goedkope boek (14.95 euro) willen hebben, wees dan snel met het aanschaffen.

Foto’s: Tonny de Rooij

Aankomende evenementen

Lees ook: