°C
dinsdag 16 juli 2024

Vriendenwandeling

Hillegom – Eindelijk kunnen de Vrienden van Oud Hillegom er weer op uit! Op zondag 3 april gaan ze wandelen in het Lokhorsterduin, het laatste stukje oerduin van Hillegom, en over het terrein van het voormalig Psychiatrisch Ziekenhuis Vogelenzang, “een dorp in een dorp”. Daar bezoeken we diverse oude gebouwen, waaronder de voormalige slachterij en de stichtingskerk. De gids Hetty Wilders zal iedereen rondleiden en allerlei interessante informatie delen. Het terrein vraagt wel om wandelaars die goed ter been zijn.

Let op: we starten de wandeling om 13.30 uur op het terrein van Den Weeligenberg; in donateurstijdschrift Hangkouserieën is per abuis een verkeerde starttijd vermeld. Na anderhalf uur hebben we wel trek gekregen en gaan dan op eigen gelegenheid naar het clubhuis van de Vrienden op Kwekerij Veelzorg, waar we zullen genieten van zelfgemaakte soep en kunnen napraten over de wandeling. 

De kosten voor dit evenement zijn € 5,00 per deelnemer; die kunnen bij aanvang van de wandeling worden voldaan (alleen contant, geen PIN). Voor deze wandeling is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus u moet reserveren: vol = vol. Aanmelden kan via de mail naar uitjes.van.SVvOH@gmail.com. U kunt ook een briefje met naam, telefoonnummer en aantal deelnemers in de bus doen bij het kantoor van de Vrienden op Kwekerij Veelzorg aan Stationsweg 131. 

Lees meer over onze activiteiten en evenementen op de Vrienden-website www.vriendenvanoudhillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: