°C
woensdag 24 juli 2024

Geslaagde eerste inspiratieavond door De Tuinambassadeurs

Hillegom – De tuinambassadeurs verzorgden op woensdag 23 maart hun eerste inspiratieavond ‘Onze Tuin’ in het gemeentehuis van Lisse. Deze speciaal opgeleide en enthousiaste vrijwilligers delen graag hun kennis en enthousiasme met inwoners van Hillegom, Lisse en Teylingen. En dat deden ze die avond dan ook van harte.

Het was vooral een gezellige en inspirerende avond, met veel aandacht voor nieuwbouwtuinen, bestaande tuinen, buurttuinen en adoptiegroen. Zowel uit Lisse, Hillegom en Teylingen kwamen geïnteresseerde inwoners luisteren naar tips en ervaringen voor een groene, duurzame tuin. Een van de inwoners liet weten: “Ik heb vanavond zeker dingen gehoord die ik nog niet wist en echt iets mee kan!”

Vervolgens ging men aan de slag met het tekenen van een droomtuin. Een vrouw heeft met de schets van haar droomtuin een waardebon voor een plantenpakket gewonnen. De mensen gingen naar huis met een goodiebag en vol inspiratie om zelf aan de slag te gaan. De Tuinambassadeurs kijken tevreden terug op deze eerste inspiratieavond.

Ook zin om aan de slag te gaan met het vergroenen van je tuin, maar geen idee waar je moet beginnen? Of heb je een vraag over je tuin? Dan zijn de tuinambassadeurs er voor jou! Ga naar www.degroeneuitdaging.nl/tuinambassadeurs om te zien hoe je in contact kunt komen.

Aankomende evenementen

Lees ook: