°C
donderdag 25 juli 2024

Vrijwilligers gezocht voor de Bibliotheek in de Zilk

Hillegom – De Bibliotheek Bollenstreek is voor haar vestiging in de Zilk op zoek naar vrijwillige gastheren/vrouwen. We zoeken mensen met een klantgerichte instelling die zelfstandig de bezoekers ontvangen tijdens de openingstijden van de bibliotheek. De bibliotheek is gevestigd in de basisschool De Egelantier in de Zilk.

De Bibliotheek Bollenstreek is een ondernemende organisatie die gebruik maakt van eigentijdse mogelijkheden en openstaat voor vernieuwingen. Er wordt veel waarde gehecht aan verbinding met de lokale samenleving. De vrijwilliger gastheer/vrouw houdt zich bezig met het gastvrij ontvangen van bezoekers en ze wegwijs maken in de bibliotheek. Verder wordt er geholpen bij het gebruik maken van apparatuur en het worden eenvoudige collectiegebonden vragen beantwoord. Sorteren, opruimen en presenteren van media, het houden van toezicht en bijdragen aan een gevoel van veiligheid behoort ook tot de taken. Bij de Bibliotheek Bollenstreek wordt gewerkt in een prettige, stimulerende en inspirerende werkomgeving. Voor meer informatie en reacties kan contact opgenomen worden met Susan van der Ploeg svdploeg@bibliotheekbollenstreek.nl. Of ga naar de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl/vacatures.

Aankomende evenementen

Lees ook: