D66 achter Instagram account ‘Staat voor Hillegom’

1 min leestijd

Hillegom – Het Instagram account ‘Staat voor Hillegom’ is in een paar weken gegroeid van nul naar 500 volgers. Staat voor Hillegom toont foto’s van mooie plekken in Hillegom en korte filmpjes waarin inwoners vertellen waarom ze graag in Hillegom wonen. Onduidelijk was wie het account beheerde. Vandaag maakte D66 Hillegom in een filmpje bekend dat zij achter het Instagram account staan.

Trotse inwoners
Diverse inwoners vertelde afgelopen weken in korte filmpjes waarom ‘ze staan voor Hillegom’. Zo wijst Frank Out op de goede onderwijsfaciliteiten, spreekt drogisteigenaar Paul Letschert de liefde voor zijn dorpsgenoten uit, toont Nick Duwel zijn trots voor SV Hillegom en laat de populaire trompettist Jeffrey Parmentier weten hoe muziek verbindt in Hillegom.

Geen politieke boodschap
Met het account ‘Staat voor Hillegom’ willen we laten zien dat we trots zijn op ons mooie dorp, maar vooral dat we staan voor al die verschillende Hillegommers; dat we er zijn voor iedereen. Hillegom is een prachtig bollendorp waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Maar ook een dorp met uitdagingen op het gebied van wonen, bereikbaarheid en duurzaamheid. En juist die uitdagingen gaan D66 Hillegom aan het hart.” aldus lijsttrekker Rory Semrek. “En na de verkiezingen blijft het account natuurlijk bestaan, er zijn nog zoveel mooie plekken om te laten zien en mooie verhalen te vertellen.” vult Jasper Out, nummer 3 op de verkiezingslijst, aan.