°C
dinsdag 23 juli 2024

Mannengroep 2.0

Hillegom – Mustafa komt uit Syrië en woont sinds 3 jaar in Hillegom, Rob woont sinds 4 jaar in Hillegom en komt uit Amsterdam. Mustafa is eerstejaars student Sociaal werk aan de HS Leiden, Rob is met pensioen. Uit eigen ervaring weten ze dat het best een uitdaging kan zijn om een netwerk op te bouwen in een nieuwe woonplaats. Daarom hebben zij de mannengroep in Plein28 weer opgestart, de mannengroep 2.0. Een groep waar mannen elkaar ontmoeten, activiteiten ondernemen, elkaar helpen en kennis uitwisselen. Het programma wordt in overleg met elkaar bedacht. De mannengroep komt elke woensdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur samen in Plein28. De kosten zijn 2 euro per bijeenkomst, inclusief koffie of thee. Meedoen? Aanmelden kan via Plein28@welzijnskompas.nl of kom spontaan langs. Meer weten over activiteiten in Plein28? Bezoek dan de vernieuwde website www.plein28.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: