°C
donderdag 25 juli 2024

Doe mee met NLdoet op De Groeituin!

Hillegom – Voor iedereen die zin heeft om op de mooiste tuin van Hillegom de handen uit de mouwen te steken, wees welkom tijdens NLdoet op zaterdag 12 maart van 10.00 tot 14.00 uur! De Groeituin is een ontmoetingsplek in Hillegom aan de Oude Beek, een van de mooiste plekken van Hillegom. Een tuin voor mensen die het fijn vinden om in de aarde te wroeten, een spade in de grond te steken, een frisse neus te halen of voor iedereen die lekker buiten wil zijn. Waar je anderen kunt ontmoeten om met elkaar voor zo’n tuin te zorgen. Een plek om te groeien en bloeien.

Voor NLdoet zijn wij op zoek naar spierballen en aanpakkers zodat na NLdoet de tuinwerkbakken staan te shinen in hun laagje lak én er allerlei plantjes geplant zijn die hun wortels schieten om te kunnen groeien en bloeien in De Groeituin. Ben je handig met hout en hamer? Een wegwijsbord en plantenbak staan hoog op het verlanglijstje, dus kom erbij en doe mee! Doe ook mee met NLdoet op De Groeituin!

Mocht het niet lukken om op 12 maart mee te doen, zet dan alvast 2 april en 7 mei in de agenda om lekker in de buitenlucht aan de slag te gaan tijdens de maandelijkse tuinwerkdag. Voor aanmelden of meer info kan contact worden opgenomen worden met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of 0252 – 757100. De Groeituin is op social media te volgen via @degroeituin_hillegom. Voor meer info over NLdoet zie www.nldoet.nl

Tekst: Welzijnskompas

Aankomende evenementen

Lees ook: