Groenlinks-kandidaat Renate Damo trekt zich terug

1 min leestijd

Hillegom – De Hillegomse Groenlinks-kandidaat Renate Damo trekt zich terug uit de politiek en stelt zich dus niet meer verkiesbaar voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dit besluit heeft zij op haar eigen Facebookpagina gedeeld.

Damo geeft aan dat ze de keuze heeft gemaakt wegens privé-omstandigheden. ‘Het was geen makkelijke keuze voor mij. Maar om persoonlijke redenen wel een goede keuzen’, laat Renate Damo weten. Ze stond bij Groenlinks op plaats 3. Ze sluit het bericht af dat ze zeker haar persoonlijke mening zal blijven uiten. Alleen zonder politieke kleur.

Burgerlid en kaartenactie|
Eind januari werd Damo nog benoemd tot burgerlid voor de fractie van Groenlinks. Verder was Damo ook bekend door meerdere acties tijdens de lockdownperiode. Zo maakte ze kaarten en bezorgde deze bij alle Hillegomse huizen om zo iedereen een hart onder de riem te steken.