°C
woensdag 17 juli 2024

Computerinloop Plein 28

Hillegom – De computerinloop is terug in Plein28, iedere woensdag van 10.00- 12.00 uur. Vragen over computer, tablet of smartphone? Deskundige vrijwilligers staan klaar om advies te geven en te helpen bij problemen.

Bijvoorbeeld benieuwd hoe een tablet werkt? Dankzij buurtcadeau van het Oranje Fonds heeft Plein28 een aantal tablets kunnen aanschaffen en tijdens de computerinloop kan men kennismaken en oefenen met een tablet. Uiteraard indien nodig bijgestaan door de vrijwilligers van Seniorweb. Het is ook mogelijk een tablet te lenen en thuis verder te oefenen om zo vertrouwd te raken met de tablet en een keus te kunnen maken of aanschaf van een tablet wenselijk is. Meer weten over activiteiten in Plein28? Bezoek dan de vernieuwde website www.plein28.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: