°C
maandag 15 juli 2024

Hyllenkem vestigt zich definitief aan de Prinses Marijkestraat

Hillegom – Afgelopen zomer vond scouting Hyllenkem aan de Prinses Marijkestraat een plekje om zich als zelfstandige scoutingvereniging te vestigen. Speeltuinvereniging Kindervreugd stelde het voormalig voetbalveld naast de speeltuin aan de scouting beschikbaar. Na een proefperiode van een half jaar kan scouting Hyllenkem zich hier nu permanent vestigen. 

Op dit moment is het veld nog ingericht als voetbalveld met hoge wanden langs de zijkanten. Scouting Hyllenkem wil het veld egaliseren en van nieuwe graszoden voorzien. Natuurlijk mag een kleine vuurplaats niet ontbreken. Er zal in de toekomst worden gekeken naar een intensievere samenwerking tussen Kindervreugd en scouting Hyllenkem.

Op 13 maart organiseert scouting Hyllenkem een open dag van 13.30 -16.30 uur. Alle geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te komen nemen. 

Aankomende evenementen

Lees ook: