°C
woensdag 24 juli 2024

VoorleesExpress Hillegom zoekt vrijwilligers

Hillegom – Met de VoorleesExpress van de Bibliotheek Bollenstreek ondersteunen vrijwilligers gezinnen met kinderen van 2 t/m 8 jaar die een (dreigende) taalachterstand hebben. Door middel van voorlezen, samen lezen en taalspelletjes breiden de kinderen hun woordenschat uit en ontwikkelen hun taalgevoel. Bovendien ontdekken ze hoe leuk boeken zijn.

De VoorleesExpress is op zoek naar vrijwillige coördinatoren die het eerste aanspreekpunt voor de voorlezers zijn. De coördinator begeleidt voorlezers, denkt met hen mee en draagt daarmee bij aan een succesvol verloop van een voorleestraject. Maak het verschil voor een kind in de omgeving en meld je aan voor de VoorleesExpress. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/vle . Aanmelden als vrijwilliger voor de VoorleesExpress kan door een e-mail te sturen naar voorleesexpress@bibliotheekbollenstreek.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: