°C
maandag 15 juli 2024

Eerste kandidatenlijst Hart voor Hillegom

Hillegom – Na meer dan een jaar voorbereiding is het de kandidatenlijst van Hart voor Hillegom compleet. Maandag 31 januari is daarom een grote dag voor de partij . Hart voor Hillegom spreekt van een mooie uitgebalanceerde kandidatenlijst. Jong en ouder, ervaren en minder ervaren, maar altijd ambitieus. De partij is gereed om politiek te bedrijven naar de behoefte van de inwoners.

Graag stelt Hart voor Hillegom voor:
Hans Cornet, lijsttrekker. Ervaren in de politiek, landelijk, provinciaal en bestuurlijk in de gemeenteraad van Den Haag.
Andy Vrijhoef, veel bestuurlijke ervaring, onder meer in de bankwereld en sport. Ook als voorzitter van een toneelgroep.
Joyce Cornet en Dyonne Bijwaard. Beide verpleegheldinnen die de jongvolwassenen gaan vertegenwoordigen. Deze dames zijn kritisch, leergierig en volhardend. Gaan geen discussie uit de weg.
Florens van der Voorn. Florens vertegenwoordigt de groep van fysiek beperkten. Hij heeft ervaring opgedaan de afgelopen jaren in de Hillegomse politiek.
Willem Bakx. Zeer ervaren politicus in de Provinciale Staten als fractievoorzitter. Voorzitter van kiescommissie Tweede Kamer kandidaten.

De kandidaten hebben verschillende kwaliteiten die elkaar aanvullen. Maar ook een gemeenschappelijke factor. Namelijk ‘de mens centraal’. Op 12 maart organiseert de partij een wandeltocht door Hillegom om zich aan de kiezers voor te stellen.

Tekst: Hart voor Hillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: