VVD Hillegom presenteert kandidatenlijst

1 min leestijd

Hillegom – Met gepaste trots presenteert VVD Hillegom zijn kandidatenlijst voor de aankomende Gemeenteraadsverkiezingen. Het is gelukt om een stevige lijst met kandidaten samen te stellen. Een mix van jong en oud, met oude tijgers en jong elan welke allemaal klaar staan om Hillegom de komende vier jaar samen sterker te maken. Er zijn meerdere dossiers die om daadkracht vragen waarbij de daad bij het woord gevoegd moet worden.

De lijst wordt aangevoerd door lijsttrekker Louise Pijnacker met running mate Igor Buijck op de 2 e plaats. Op plaats 3 Jan Bommel gevolgd door nieuwelingen Danny Warmerdam (plaats 4), Lizzy Pesschier (plaats 5) en de jongste aanwinst Wesley Bijwaard op plaats 6. Herman van der Geest volgt op plaats 7. Daarnaast volgen oud-fractieleider Aleid Ringelberg (plaats 8), Bas de Groot (plaats 9), Patrick Grech (plaats 10) en Frans van der Riet (plaats 11). De oud crime fighter en oud-staatssecretaris Fred Teeven maakt de lijst compleet.

Een kandidatenlijst die vertrouwen geeft voor de toekomst. Het verkiezingsprogramma van de VVD Hillegom is te vinden op de vernieuwde website www.vvd-hillegom.nl.

Tekst: VVD Hillegom