Hillegomse Sara Ras wint Elite Model Look 2021

1 min leestijd

Hillegom –  Vandaag is Sara Ras (23 jaar) uit Hillegom tijdens de finale van de Elite Model Look winares geworden in de categorie Digital Creators. Ze wint daarbij een tweejarig contract bij één van de top agency’s van Elite World Group. 

Elite Model Look, opgericht in 1983, is de meest prestigieuze internationale modellen zoektocht. Vele supermodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Lara Stone en Alessandra Ambrosio hebben hun carrière hieraan te danken. Elk jaar nemen duizenden kandidaten verspreid over meer dan 40 landen deel aan deze buitengewone modellen zoektocht.

De finale van het 12 maanden durende casting proces was volledig online, met meer dan 30.000 aanmeldingen van inspirerende jonge modellen en creators. 20 jonge talenten – 3 content creators en 17 modellen vanuit 16 verschillende landen – waren geselecteerd om deel te nemen aan dit exclusieve virtuele evenement.

De World Final bestond dit jaar uit een online bootcamp. Uit al de aanmeldingen schopte de Hillegomse Sara het tot de wereld finale en ging zij er met de hoofdprijs vandoor in de categorie Digital Creators. Naast Sara, wonnen Amelie uit Tsjechië en ShiYi uit China in de categorie modellen. “Do it for you.”- Sara Ras READ MORE

Tekst: Elite Model Look Nederland