Kerstlichtjesactie 2021 van start

1 min leestijd

Hillegom – De kersttijd komt nu snel dichterbij. We zien hoe er steeds meer tuinen en huizen feestelijk versierd zijn, zo gezellig! Ook dit jaar wil Hillegom Online die prachtige versiering weer onder de aandacht brengen. Zo schijnen de lichtjes verder dan jouw eigen straat en worden we er allemaal door verlicht en verbonden.

We zetten daarom de kerstlichtjesactie weer in, dus: ben jij trots op jouw mooi verlichte huis en/of tuin? Stuur dan vóór vrijdag 17 december 17.00 je foto op naar fotowedstrijd@hillegomonline.nl en vermeld hierbij je naam & adres. 

Verloop
De jury kiest uit alle inzendingen 10 genomineerden van wie de huizen door onze fotografen nog een keer mooi op de foto gezet. De genomineerde die op de Facebook pagina van Hillegom Online de meeste likes krijgt, wint de publieksprijs. De jury kiest zelf ook twee winnaars. 

De fotografen zullen in het weekend van 17 december de huizen van de genomineerden op de foto zetten, daarna kan er gestemd worden op de Facebook van Hillegom Online voor de publieksprijs. Donderdagavond 23 december worden de prijzen thuis bij de winnaars uitgedeeld.