Kerstkaartenservice van Tjarda weer van start

1 min leestijd

Hillegom – Elk jaar bezorgen de leden van Scouting Tjarda kerstkaarten binnen Hillegom en Beinsdorp. Vanaf vandaag staan de blauwe tonnen bij de inleveradressen klaar om uw kaarten te verzamelen. Dit jaar bezorgen de scouts alle kerstwensen op zaterdag 18 december 2021.

Kerstpost met bestemming binnen Hillegom of Beinsdorp kan vanaf vandaag (6 december) t/m vrijdag 17 december 16.00 uur worden ingeleverd bij:

  • Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2
  • The Read Shop, Hoofdstraat 85
  • Plus-Supermarkt, Palet 4.

Voor deze bezorgservice wordt een bijdrage van 0,35 euro per kaart gevraagd. Bij het inleveren of afhalen van de kaarten dient er contant en gepast te worden betaald. Voor een snelle afhandeling kan men de kaarten verpakken in een plastic tas met daarbij een envelop voorzien van naam, adres en telefoonnummer met daarin het gepaste geld.

Als het voor u niet mogelijk is om bij één van deze winkels langs te gaan, kunt u ook een afspraak maken om de kaarten thuis te laten afhalen; hiervoor kunt u contact opnemen met de kerstkaartactie via telefoon 06-30194877 of per email via kerstkaarten@tjardahillegom.nl.

Tekst: Tjarda Hillegom