Duurzame artikelen voor verschillende stichtingen

1 min leestijd

Hillegom – HLT Uitdaging is altijd op zoek naar samenwerkingen tussen maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties, burgerinitiatieven en het bedrijfsleven. Met concrete acties dragen de deelnemers bij aan lokale versterking en het vergroten van de leefbaarheid in de drie gemeenten. Via de collegiale samenwerking met de Barendrechtse Uitdaging kreeg HLT Uitdaging een groot aantal artikelen die Ikea beschikbaar stelde voor een goede bestemming.

Hiermee realiseerde HLT Uitdaging de volgende acties:

  • Lions Bollenstreek stelde 75 cadeaupakketten samen voor St. Vluchtelingenwerk Duin en Bollenstreek die zij nog dit jaar kunnen aanbieden aan nieuwe inwoners van de drie gemeenten (statushouders).
  • Stichtingen KookKracht en KookSaam kregen een grote hoeveelheid borden en servetten die zij goed kunnen gebruiken voor evenementen en bijeenkomsten.
  • Ontmoetings- en werkcentrum JoJo kreeg posters, kunstkaarten en onderzetters die zij kunnen benutten in het centrum en de weggeefwinkel.

Veel dank aan de maatschappelijk betrokken ondernemers Van Dooren Transport uit Hillegom en De Leeuw Flowerbulbs uit Sassenheim die ons geheel belangeloos hebben geholpen met respectievelijk vervoer en tijdelijke opslag.

De HLT Uitdaging: samen werken, samen leven, samen doen! www.hltuitdaging.nl