Vrijwilligersfunctie bij museum De Zwarte Tulp

1 min leestijd

Hillegom – Museum De Zwarte Tulp is hét museum over de bloembollencultuur en aan bollen gerelateerde kunst. Er werken veel vrijwilligers. En nu zoeken ze baliemedewerkers.

Maandag 6 december van 15.00 tot 16.30 zit Andréa Rijswijk namens het museum aan de Tafel van WelzijnsKompas om hier meer over te vertellen. “Je werkt met een collega baliemedewerker en je ontvangt de bezoekers. Ben je klantvriendelijk en heb je affiniteit met kassa en computer? Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor jou.” In het vrijblijvende gesprek met Andréa kun je al jouw vragen stellen en bepalen of je daar vrijwilligerswerk wilt doen.

De tafel staat in Bibliotheek Lisse waar Ingrid van der Ploeg van WelzijnsKompas ook aanwezig is voor vragen over mantelzorg, zelfstandig wonen, sociale contacten en (ander) vrijwilligerswerk. Ingrid koppelt met de Tafel van WelzijnsKompas stichtingen en inwoners aan elkaar. “Als je nog niet precies weet wat je voor vrijwilligerswerk wilt doen, kun je altijd aanschuiven. We bespreken jouw wensen en ideeën en zoeken naar een passende vacature.”

De Tafel van Welzijnskompas is elke maandag van 15.00 tot 16.30 in Bibliotheek Lisse,Geen mogelijkheid om langs te komen? Kijk dan eens op: www.welzijnskompas.nl/vacatures-voor-vrijwilligers/ Voor meer informatie of vragen over de Tafel en WelzijnsKompas kun je contact opnemen met Ingrid van der Ploeg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur