Wensenactie bij Het huis van Tante Trees

1 min leestijd

Hillegom – Het huis van Tante Trees organiseert weer een Wensenactie! Deze gezellige kringloopwinkel in Hillegomgeeft regelmatig aan Goede Doelen. Ook het afgelopen jaar hebben zij een aantal aanvragen een bijdrage gegeven, zoals de Hill-Billies, Manege Puntenburg en Fietsmaatjes Hillegom.

Om het jaar goed af te sluiten is er weer een Wensenactie, waarbij Wensen van particulieren worden vervuld. Kent u iemand die wel een extraatje kan gebruiken? Of dringend zit te springen om een wasmachine, fiets, rollator of iets anders? Een gezin met kinderen die ook een leuke kerst willen vieren?

Kom dan naar de winkel en geef ze op via het Wensenactie-formulier. Mailen naar info@hethuisvantantetrees.nl mag ook, insturen is mogelijk tot 5 december 2021! Het huis van Tante Trees, Meerstraat 24-26 in Hillegom, we zijn geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.