Hangkous voor de heer Notenboom – dirigent HHK

1 min leestijd

Hillegom – Donderdag 25 november heeft burgemeester Arie van Erk de heer Wim Notenboom verrast met de Hillegomse Hangkous – een bronzen onderscheiding. Dit gebeurde in het bijzijn van zijn eigen orkest HHK(voor de gelegenheid allen in uniform). De Hillegomse Hangkous werd aan de heer Notenboom uitgereikt voor zijn jarenlange inzet voor het Hillegomse Harmonie Kapel (HHK). De heer Notenboom is op  27 november 35 jaar dirigent van het orkest. Hij is daarmee de langst zittende dirigent van de inmiddels 127 jarige HHK. Daarnaast is hij ook actief binnen andere organisaties in Hillegom.

Foto’s: Barry Out

De Hillegomse Hangkous is een gemeentelijke onderscheiding die bedoeld is om Hillegommers te eren die veel en langdurig iets voor de samenleving hebben gedaan.