Van NUL naar FIT

1 min leestijd

Hillegom – Wilt u een flinke stap zetten in de goede richting en uw fysieke gezondheid verbeteren? Doe dan mee aan het 9-weekse traject van NUL naar Fit! De organisatie ligt in handen van vier (vierdejaars) studenten van de Hogeschool InHolland Haarlem, begeleid en ondersteund door Hillegom in Beweging (SportSupport Haarlem) en SportPlaza Hillegom.

Voorafgaand aan dit traject vindt een 0-meting plaats, om te bepalen hoe het staat met uw fysieke gesteldheid. Tijdens deze startbijeenkomst maken we kennis, worden de testjes uitgevoerd en doen we gezamenlijk een leuke beweegactiviteit. In de weken daarna doet u één keer per week mee aan een gezamenlijk beweegactiviteit. Daarnaast doet u een andere activiteit naar keuze. Vaker dan twee keer per week in beweging komen mag natuurlijk ook, voor het beste resultaat beweegt u minimaal twee keer per week. Na 9 weken sluiten we het traject afgesloten met de fittest op zaterdag 12 februari 2022. 

Op woensdag 8 december vindt om 11.30 uur de startbijeenkomst plaats bij SportPlaza Hillegom. De kosten voor deelname aan het gehele traject zijn 35,00 euro per persoon. U kunt zich nu aanmelden bij Sandra Boonstra, 06-15691790, sboonstra@sportsupport.nl of via de website www.hillegominbeweging.nl 

Uiteraard houden wij ons aan de geldende coronaregels. Hierdoor zijn wij mogelijk genoodzaakt het traject op een andere manier vorm te geven, en bij het slechtste scenario zelfs (deels) te annuleren.

Stilzitten is achteruitgang dus….. we gaan ervoor! U ook?