Hillegom Schoon weer in actie

1 min leestijd

Hillegom – Op zaterdag 23 oktober gaat Hillegom Schoon weer aan de slag met een opschoonactie, ditmaal aan de rand van Hillegom. Er is gekozen voor een plek die velen een doorn in het oog is vanwege het vele zwerfafval. Een groep vrijwilligers verzamelt om 10:00 uur op de Leidesestraat op de parkeerplaats, naast de Shell. Uiterlijk om 12:00 eindigt de actie bij B&B de Groene Bollenschuur waar de vrijwilligers een lekker kopje koffie of thee aangeboden krijgen.

Voor deze opschoonactie zijn zowel de burgemeester als de wethouders van Hillegom uitgenodigd om mee te helpen. Er is toegezegd dat er iemand van de gemeente komt helpen. We hopen dat er veel mensen zullen aansluiten om Hillegom weer een stukje schoner te maken! Wilt u ook helpen met deze actie, dan kunt u zich aanmelden via: hillegomschoon@gmail.com. Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, kijk dan op onze Facebookpagina Hillegom schoon, dat doen we gewoon! https://www.facebook.com/groups/hillegomschoon