Fietsmaatjes zoekt stalling

1 min leestijd

Hillegom – Fietsmaatjes Hillegom Lisse (FMHL) heeft een team enthousiaste mensen die deze activiteiten organiseren. In 2021 zijn zij weer gegroeid met nieuwe gasten en vrijwilligers. Dit is ook te verwachten nu er in Nederland steeds meer ouderen bijkomen. Maar FMHL loopt tegen een paar obstakels aan die verdere groei kunnen gaan belemmeren. Zo heeft elke – elektrische – duofiets een droge afsluitbare stalling nodig. De organisatie is nu dringend opzoek naar gratis extra ruimte om twee duofietsen te stallen. Zowel in Hillegom als in Lisse. De ruimte die zij zoeken moet dagelijks toegankelijk zijn, dat betekent een afsluitbare, brede deur van minimaal 1,20 meter, overdekt en de mogelijkheid voor een elektra aansluiting. Eventuele aanpassingen zijn voor rekening van FMHL. Wij denken bijvoorbeeld aan een goed bereikbare garagebox in of rond het centrum. Kent u een geschikte locatie? U kunt een mail sturen naar bestuur@fietsmaatjeshillegomlisse.nl