Fietsmaatjes zoekt een nieuwe coördinator Communicatie en PR

1 min leestijd

De fietsmaatjes zijn opzoek naar een nieuwe coördinator Communicatie en PR. Per 1 september legt namelijk Christa Portegies haar rol als Coördinator Communicatie en PR van Fietsmaatjes Hillegom Lisse neer. Vanaf de start van de nieuwe stichting, ruim drie jaar geleden, heeft zij de functie ontwikkeld en invulling gegeven, met als meest zichtbare resultaat een flink gestegen bekendheid van Fietsmaatjes Hillegom Lisse in de hele regio.

Nu zoekt de stichting naar iemand die zin heeft in deze veelzijdige vrijwilligersfunctie. De Coördinator Communicatie en PR zorgt er samen met de andere enthousiaste vrijwilligers voor dat Fietsmaatjes Hillegom Lisse haar doelstelling kan halen: ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen die niet alleen kunnen fietsen, met een maatje in de buitenlucht kunnen bewegen en gezellig contact hebben.

Samen met de teamleden Communicatie en PR maakt de coördinator alle activiteiten in de diverse media bekend. Christa Portegies: “Het is een veelzijdige rol waarin je als vrijwilliger je talenten benut, je ervaring inzet, nieuwe dingen leert en in contact komt met leuke mensen. Je komt in een creatief en enthousiast team terecht. Het is een actieve en zinvolle besteding van je vrije tijd waarmee je veel mensen blij maakt.”

De hele vacature is te vinden op de website www.fietsmaatjeshillegomlisse.nl. Vragen stellen en reageren kan via info@fietsmaatjeshillegomlisse.nl